Eylül 11, 2009

Mis Gibi Lavanta




Lavanta aroma dünyasının Louis Vuitton'u gibi. Modası hiç geçmiyor. Ben de dönüp dolaşıp lavantaya seçiyorum. Benim sevdiğim lavatalı ürünleri baştan tırnağa paylaşıyorum.



Lancome Juicy Tubes*Limited Edition

Body Shop Divine Calm Sublime Body Lotion

Loccitane Lavender Hand Cream

Bath & Body Lavender Sheet & Pillow Spray

Eylül 09, 2009

Vücut Yağları

Alışveriş listemin en tepesinde değildiler ama kullanınca faydasını anladım. İyi bir vücut yağı kullandığınızda, cilt uzun süre nemini koruyor ve çatlak vb. cilt pürüzlerinin azaldığını görüyorsunuz. Ayrıca vıcık vıcık yağ içinde de kalınmıyor. İşte sevdiklerim:

Nivea Body Smooth- "Cildi pürüzsüzleştiren avokado yağıyla zenginleştirilmiş formülü sayesinde, yorgun ve kuru ciltleri canlandırıyor, gerginliği gideriyor. Cildi nemli tutan koruyucu ve yumuşak bir tabaka bırakan Vücut Bakım Yağı, yumuşak bir masajla uygulandığında cildin esnekliğini artırıyor, gerilmelere bağlı çizgilerin ve hamilelik çatlaklarının önlenmesine yardımcı oluyor." Kendi sitesinde alıntı bu açıklamanın doğru. Nemlendiriciye karıştırarak kullandım ve tek bir hamilelik çizgisi dahi oluşmadı.
Body Shop Harmonising Massage Oil- Hem kokusu hem de nemlendirme gücü süper. Banyodan sonra sürülünce çok daha etkili. Nisbeten kalınca bir yağ diyebilirim. Masaj için ideal.

Neutrogena Body Oil- Susam yağı içeriği sayesinde vücudu oldukça nemlendiriyor. Ayrıca kolay emilimi olduğu için kuru bir yağ diye tabir edebilirim. Çoğu süpermarket ve Watsons'larda bulabilirsiniz.