Aralık 27, 2009

Topuks





Belki şu an değil ama bir yaz günü terliğinizden taşagelen topuğunuzdaki çatlaklara takılacaksınız...ve anında yok etmek isteyeceksiniz. İşte o gün geldiğinde bu üründen mutlaka edinmiş olun. Yağlı bir krem değil ama yumuşatıcı bir stick! Butter London Stiletto Stick'in fiyatı $40 civarı.

Ooh La Lift




Benefit'in "Ooh La Lift"ine bir göz atın...Türkçesi sanırım "Amanın kaldırıyor"a tekabül ediyor. Hani bir kaldırma operasyonu görmüşçesine... Göz altı torbalarını ütülüyor, morlukları da içindeki bitkisel maddelerle yok ediyor. Ayrıca hafif pembemsi rengi ile de anında bütün göz altı pürüzleri kapanıyor. $25 civarında bir fiyatı var.

Aralık 22, 2009

Olay Kampanyası


Olay, fiyat-kalite dengesi olarak bakıldığında, piyasada alınabilecek en iyi kozmetik markalarından biridir. Öncelikle, yıllardır R&D'ye çok yatırım yapmış ve sadece kozmetik üzerinde çalışan bir markadır. Ayrıca, tüketici memnuniyeti olarak bakıldığında, tüm çevremdeki kullanıcıların memnun olduğu bir ürün zinciri vardır. Mesela ben, kullandığım Secret marka deodorantın bile "Olay" nemlendiricili olanını alırım. Sonuçta kol altı derisinin de kaliteli bir şekilde nemlenmeye ihtiyacı var.
25-26-27 Aralık 2009 tarihlerinde ise yeni ürünü olan Olay Total Effects'i ücretsiz olarak deneme fırsatımız olacak. Kampanya detayları için yan tarafı tıklayın.

"O" Saçlar İçin






Bir önceki post'ta Victoria's Secret kızlarının sadeeecee saçlarını topluca kıskanmıştık. Kuaförler de bu işi beceremiyorlar dedik. İşte size öneri: Rageaze Twist&Curl. Bir sonraki banyoya kadar "Onlardan" biriyiz...

Aralık 13, 2009

Her Dönemin Seksi Saçı


Resimi tartışmaya gerek yok...saçlar, Victoria's Secret stratejisi olarak plajdan gelmiş veya sıcağı sıcağına yataktan çıkmış havada. Ne mi yapılacak? Bir parça saç şekillendiricisi sürün. Başı aşağı eğerek saçları savurun. Bir fön yardımı ile gelişi güzel birkaç dakika hava püskürtün...veee Heide Klum oldunuz bile.

Mor ve Ötesi



Yer gök mor bu sene...durum böyle olunca makyajda da mor ve tonlarını kullanmak gerek. Daha önceki postlarımda bahsettiğimi hatırlıyorum; mor makyajda kullanmak için çok zor bir renkttir. Göz farını sürdüğünüzde her an Kakılmış' a bürünebilirsiniz. İşte size mor tüyolar. Öncelikle teniniz çok koyu ise mosmor göz farı sürmek yerine uzmanlar sadece mürdüm bir göz kalemi ve rimel öneriyor. Bunun yanı sıra mor ve tonları göz farlarını kıyafetinize göre hafif parıltılı altın veya gri tonları ile karıstırabilirsiniz. Eğer teniniz açık ise çik koyu bir göz kalemi ve sadece göz kapağına sürmek kaydı ile mor mar kullanın. Gece daha buğulu bir efekt için göz üstünden 2-3 ton daha açık farı kaş altına kadar dağıtarak sürün. İyi şanslar...

Aralık 03, 2009

Aromatik Bakım

Yoğun nemlendiren (özellikle kış için) ama yağ olmasına rağmen yağlandırmayan yenileyici gece bakım "balm"ını tavsiye ediyorum. Zaten Darphin ürünlerini bitkisel diye beğeniyorum...ya kokuları? Hepsi insanın içini ferahlatan mis gibi esanslar. Darpin Aromatic Renewing Balm'ı deneyin derim.