Eylül 22, 2008

Dev Kalem


Dudakları şişirip, olduğundan daha dolgun gösteren rujlar, parlatıcılar demode oldu...biri hariç. Dev bir dudak kalemini andıran Benefit'in Colour Plump'ı hem renkleriyle hem de bir kalemde topladığı birçok özelliği ile hoşuma gitti.

5 yorum:

derya dedi ki...

merhaba,
kozmetik ürün alışverişinde oruca girsem de blogunuza "bayılarak" göz atıyorum her seferinde. türkçe bloglarda bir açığı doldurdu.
sayfada e-mail adresi göremediğim için buradan sormak istiyorum:

mac'in fırçalarının kalite olarak benzeri ama fiyat olarak daha makul olanları nerelerden bulunur (marka,mağaza adı vb.) bir fikriniz var mı?
sephora'nın fırçalarından çok memnundum bu anlamda ama ankara'da sephora yok ve istanbul'daki sephora da yurtdışındaki kadar hesaplı mı şüphelerim var.
jel eyeliner ve fondöten içn fırça arayışındayım:)

sevgiler

ilgin dedi ki...

Blog sahibi daha ayrintili bilgiye sahiptir muhtemelen, nacizane ben Everyday Minerals'in urunleriyle beraber fircalarindan da oldukca memnunum, ustelik cok cok ucuz M.A.C.e kiyasla.. Turkiye'ye shipping yapiyorlar www.everydayminerals.com/

berfu pakkan dedi ki...

Merhaba,

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

Sephora'nın kendi ürünleri genellikle iyi. Pudra fondöten için mi fırça arıyorsunuz?

Guerlain'in terracota ürünleri ile sattığı fıçalar kısa ve dolgun, tavsiye ederim. onun dışında Watsons'un da bbulunabilir. Birkaç kere elinizde sürüp deneyin, kılların hiç dökülmüyor olması lazım. Jel eyeliner için Bobbi Brown derim. Keskin bir çizgiveya dumanlı bir hat olarak uygulanabiliyor.

Bol şans!

berfu pakkan dedi ki...

Bu arada Sephora'nın farlarını kullanıyorum ve gerçekten iyiler; üstelik 7-8 rengi olan bir kutu 15-20 ytl civarı idi.

derya dedi ki...

Tekrar merhaba,

Cevaplar için çok teşekkür ederim. likit fondoten için fırça arıyorum. kardeşim ankara'da sephora oldugunu söyledi. ilk fırsatta sephora'ya bakacağım.

jel eyelinerı m.a.c'te denedim. çok beğendim, bobbi brown'unkini de deneyip öyle karar vereceğim.

everyday minerals tavsiyesi için de ılgın hanıma'a çok teşekkürler.