Kasım 11, 2008

Cilt Lekeleri

Dermalogica, dış faktörler ve genetik yapıya bağlı olarak ortaya çıkan bütün cilt lekelerine yoğun konsantre bir tedavi kürü çıkarttı. Ne demek mi? Mesela lazer epilasyon sonrası oluşan lekeler veya birkaç yazdır farkettiğimiz yeni oluşmuş gibi gözüken renk farklılıkları.
Yelpazenin en can alıcı ürünü Chroma White TRx, ciltteki ton farklılıklarını ortadan kaldırıp lekeleri yok ediyor yani pigmantasyon sorunları ile mücadele ediyor. İnandığım ve başarılı olacağını düşündüğüm bir tedavi ürünü diyebilirim. Dermalogica satan eczanelerden temin edebilirsiniz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

lazer ep. sonrası cildimde zaten varolan sivilce problemi arttı ve lekeler oluştu...bu ürüne bakacağım...ama leke gideren ürünlerin yararlı olacağı konusunda şüphelerim var...

berfu pakkan dedi ki...

Birçoğumuz lazerin yaptıklarından muzdarip. Bu nedenle araştırma yapmıştım. Dermalogica, ciddi ve bu konuda yatırım yapan bir marka. Sivilce ayrı bir konu olabilir ama bu ürünün lekelere fayda sağlayacağını düşünüyorum. TR'de maalesef deneme boyu/eşantiyon mevhumları yok.
Sevgiler,

drops of jupiter dedi ki...

lazer epilasyonla ilgili bir post yapsanıza, ben daha önce duymamıştım leke yaptığını..