Şubat 23, 2009

Coralista


Kışın solgunluğunu atmak için birçoğumuz allıkları ile ünlü, anneden kalma bilindik Guerlain'e koşarız. Sizi yeni bir ürün ile tanıştırmak isterim. Benefit'ten Coralista...Coral, mercan demek. İsminin de ima ettiği gibi allıkta hafif mercan tonu var yani biraz pembe biraz kızıl. Allıkta bir türlü pembe ton mu kiremit ton mu süreceğine karar veremeyenler ve hatta bu konuda çok kararlı olanlar: bu ürünü deneyin! Ne hamamdan yeni çıkmış gibi olun, ne de 3. derece güneş yanığı almış gibi görünün. Bu allığı, Sephora'larda bulabiliyorsunuz. Fiyatı $30 civarı.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hangi Sephora? Türkiyedekilerde yok biliyorum ben.

Adsız dedi ki...

Yeni bir ürün olduğu için şu anda yeni geliyor olabilir. Mevcutta yok ise bile kısa bir süre içerisinde gelecektir. Ben Sephora Tr'e de sorarım. Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Coralista çok güzel bir renk. Fakat genel olarak Benefit ürünleri pek esmerlere göre değil.. Çok açık kalabiliyor. Denemek gerek tabii.

Bu arada resme aldanmayalım. Bu kutular kibrit kutusundan hallice...
Yine de Benefit'e tapıyorum, herşeyini seviyorum :)

Adsız dedi ki...

benefit ürünleri gerçekten esmerlere göre değil. ben esmerim ve bütün allıklarını denedim. coralista ve dallas esmerlere gayet yakışıyor. dandelion, georgia benim tenimde pek belli olmadı. favorim kesinlikle coralista!!