Nisan 13, 2009

Kirpikler Uzasın

Uzasın ve gerçek kirpiğimiz kimliğinden ödün vermesin. Yani maskara sürülmüş olmasın ama uuupuzuun olsun. İçindeki fiber parçaları olan Talika Lash Extender, kirpikleri boya olmaksızın daha dolgun ve uzun gösteriyor. Fiyatı $25 civarında.

5 yorum:

KokoSh dedi ki...

woww işe yarıomu acaba okadar para weripp iş yaramazsaaa

AYŞİM ÖZGÜR dedi ki...

benim kirpiklerim hem çok kısa, hem de dökülüyor. Bu ürünü aldım henüz 10. günümde filanım sanki biraz işe yaradı gibi ama ben işe yaradığına inanmak istiyor da olabılırım:) kür bitince sizi haberdar ederim..

bir demet feslegen dedi ki...

Bu ürünlere nasıl ulaşabileceğimizi de belirtseniz keşke..
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

işe yarayacağını düşünüyorum ama her üründe olduğu gibi bunu düzenli kullanmak gerekebilir. Ayşim bize gidişatı haber verirse süper olur. Türkiye'ye gönderim yapan birçok kozmetik sitesinden paypal ile satın alabilirsiniz. Bulduklarımı eklemeye çalışırım.
Herkese sevgiler,

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bende mavala double-cils var çok memnunum, ama talika'nın bilhassa bu ürününü çok duydum deneyebilirim mavala'm bitince.

talika strawberry'de var sanırım edacım, www.strawberrynet.com adresinden bak istersen. tekin acar'lara gelmişti ilk, daha hesaplısı için strwberry tarzı hesaplı ve güvenli siteleri düşünebilrisin.