Nisan 27, 2009

Su Bazli ve Bol Nemlendiricili


Uzun zamandir yüzümde ciddi bir kuruluk vardı ama cildim esasında karma. Yani bana bol nemlendiren ama yağlandırmayacak işin ehli bir yüz kremi gerekiyordu. Biotherm'in su bazlı kremi beni çok memnun etmişti ama sanki tatlı şişesinin içine ellerini korkak alıştırıp az krem koymuşlar gibi geldi. Neyse efendim, sonunda La Roche-Posay'ın Hydraphase Riche'ine karar verdim. Güzel tarafı eczane ürünü olması, fiyatının makul olması, uzun süre nemlendirmesi ama yağlanndırmaması ve güzel kokusu. İhtiyacınız bu yönde ise şiddetle tavsiye ederim.


4 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

bloğunda tanıttığın ürünler çok orjinal şeyler,bu cilt tipi de tam benimkinden,cildimle ilgili bir problemim olduğunda ilik uğrayacağım yerlerdensin,tebrikler..

berfu pakkan dedi ki...

teşekkür ederim...sevgiler.

bahar dedi ki...

Hydraphase çok güzel bir ürün. ama alternatif arayanlar için shiseido Pureness serisinden şişede oil-free moisturizer tavsiye ederim

Mona Lisa Düşleri dedi ki...

Geçtiğimiz günlerde "oxybenzone" içeren cilt bakım ürünleri diye bir yazı geçmişti elime ve La Roche Posay de sayılan markalar arasındaydı. Ben de bu markanın ürünlerini kullandığım için endişelenmiştim. Oxybenzone güneş koruyucu özelliği bulunan tüm cilt bakım ürünleri varmış ve cilt kanserine neden olduğu tespit edildiği için yabancı ülkelerde yasaklanmış, maalesef TR'de hala oxybenzone içerikli ürünler satılıyor. Siz de bir araştırın derim.