Mayıs 12, 2009

Tam Bana Göre

Biotherm, tam benim istek ve ihtiyacıma göre bir ürün yaratmış. Belki de ben geç farkettim. Şöyle hem ince bir (ama sürekli bir nem sağlayan) nemlendirici olsa; hafif fondöten havasında ama yaz geldiği için bir miktar da güneş koruyucu olsa diyordum. Hepsini kat kat süremeyecektim doğrusu. Üstelik bu üründe benim düşünemediğim bir özellik daha var; mikro tanecikler, renklendiricinin cilt rengine tam olarak uyum sağlamasını kolaylaştırıyor. İşte dört dörtlük bir ürün!

5 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

süperrr ben de tam da böyle birşey istiyorum. ince bir tabaka olmalı ki yüzüm kusmasın, yağlanmasın, e aynı zamanda da renk versin, e bir de spf olsun. kullandın mı sen bunu cnm?

berfu pakkan dedi ki...

evet kullanıyorum ve çok memnunum.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

o zaman bana da denemek farz oldu, teşekkür ederimm!!!

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Merhaba,
Bloğunuzda ürünü gördüğmden beri arıyorum,ama bulamadım,siz ürünü nerden ve kaça aldınız?Bir de strawberry vb. gibi sitelerde satışı var mıdır acaba biliyor musunuz?Teşekkürler..

minimagic dedi ki...

biotherm ve buna benzer ürünlerin cok güzel etkileri oldugu muhakka ancak Almanya'da yayinlanan Ökotest'in sonuclarina göre icinde kullanilan kimyasallar cilde ileride oldukca zarar veriyor. kullanmanizi tavsiye etmem....