Ocak 10, 2010

Temel Erkek Bakımı

Geçmişte erkek ürünleri ile ilgili post yapmışlığım oldu. Kendilerinin bakımı ile ilgilendiğimden değil daha ziyade sizin için. Nasıl yani?
Şimdi bizim bildiğmiz standart ve yerli Türk erkeği bu bakım işlerini "gay" işi kabul eder ve görünürde dalga geçer...hatta "metroseksüel" lafı dilimize yapıştığı günlerde kelimeyi "gay" ile eş anlamlı kullanmışlıkları oldu...ama yaş 35 oldu mu bir endişe sarar içten içe...eğer birinin eşi, sevgilisi veya partneri iseniz, bazı sabahlar "ver bakkiim şu göz kremini, gözüm çok yorulmuş da.." veya "traş cildimi mahvetti de, yüz kremin var mı" gibi sorularla karşılaşabilirsiniz. Neden? Esasında seksüel dürtülerinden mütevellit bakımlı olmak için ölürler ama bir krem için karizmayı çizdirmek istemezler. "Nemlendirici yerine yüz kremi gibi kelimeler seçerler...onlar "gay" falan diil hani. Mahsus röfle ile permayı karıştırıverirler, çünkü hiiiç bir bakım safsatasını bilmezler ya.

Ve yaşlanmaya teslim olduklarında sizden birkaç krem almanızı isterler kuyruğu kıstırıp; tabii ki kendileri bu alışverişte görünmek istemezler. İşte bu nedenle iyi olduğunu bildiğim birkaç temel ürünü sizinle paylaşıyorum:

Yüz Nemlendirici (nam-ı diğer krem)
Lab Series Oil Control Daily Hydrator
Göz Kremi
Shiseido Men Eye Soother
Dudak (nasıl desem...) Kremi (diyelim)
Biotherm Homme Lip Balm
Molton Brown Lipsaver (lipsaver ifadesi ideal-onlar istemiyor da hani çatlak dudağı kurtarmak için alındı baabında) (Mankind Editor's Choice)
Durumu fazla yüzlemeden halledin derim!

Hiç yorum yok: