Ağustos 18, 2008

Taze Taptaze

Sürünce kalsın lütfen....hem her saat başı makyaj tazeleyecek vaktim ve gücüm yok hem de üst üste sürülen makyaj malzemelerinin felaket bir görüntü oluşturduğunu biliyorum. Tazelemek yerine taze kalanından alsak? taaa ta ta taaa


Bobbi Brown akmayan kokmayan "eyeliner"lar süper. Siyah, kahverengi, yeşil ve mor renkleri doğru şekilde uygulandığında doğuştan beri ordaymış havasında durduğundan algıda yanılma yapıp gözü renkli gösteriyor. Fiyatı 20-25 YTL civarı.



Bu nosyonla Cindy Crawford'un Revlon'la flörtü sırasında tanışmıştık, herkesi öperdi rujuna birşey olmazdı. Tabii ki asparagastı. Ama bu ürünler hakikaten ilerleme kaydetti. İşte Loreal'den Infallible Lip Gloss. Yemek sonrası bile hiç yememiş gibi olmanın dayanılmaz hafifliği!



Bir de fondöten işini halletsek işlem tamamlanacak. Jane Iredale PurePressed Base hem kapatıcı hem de güneş koruyucusu (SPF20) olarak üstelik de bütün gün mat şekilde kalmak gibi bir görev üstlenmiş. Sudan da zerre kadar etkilenmiyor.

Bir noktada denizkızı olmak istiyorduysanız, o zaman bu zamandır.

5 yorum:

fakeflakegirl dedi ki...

bobbi brown'ın siyah eye linerını yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum.
her gün kullanmama rağmen hala bitmiş değil..
hakkaten mükemmel bir ürün..

Aslı Cin dedi ki...

Merhaba,modatrenden in'in takipçisiydim zaten, güzelsen trenden in'in gelişi süper oldu. Eyeliner ı dneyeceğim.

KelebekNehir dedi ki...

Yeni blogun hayırlı olsun. Güzel olacağa benziyor. Ürünlrin fiyatları da olsa süper olur.

berfu pakkan dedi ki...

Merhaba
Elime fiyatları geçtikçe sizlerle paylaşacağım. İlginize teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Blogunuz Turkiye`de ki cok buyuk bir eksikligi kapatacak gibi gozukuyor. Size basarilar dilerim. Blogunuzu takip edip tavsiyelerinizi denecegim. Size basarilar